A3bc Data & Telecom is klaar voor de toekomst!

Geslaagde bijeenkomsten voor relaties en familieleden luiden nieuwe fase in voor ons

‘Trots’. Dat is het woord dat bij mij opkomt als ik terugdenk aan de bijeenkomsten van vorige week. Vrijdag jl. ontvingen wij ruim 80 relaties en genodigden in ons nieuwe pand en zaterdag waren de familieleden, vrienden en bekenden van onze collega’s te gast. Ik kijk terug op geslaagde bijeenkomsten waarin we als team A3bc Data & Telecom ‘nieuwe stijl’ uitstekend hebben weten te presenteren. De reacties waren uitermate positief! Daar ben ik trots op!

De bijeenkomsten markeren voor ons het startpunt van een nieuwe fase voor ons bedrijf. De afgelopen jaren hebben we vanuit ‘thuisbasis’ Posterholt hard gewerkt aan de dienstverlening en voor onze klanten. Op een bepaald moment groeiden we echter behoorlijk uit onze jas en was verhuizing naar een nieuwe locatie niet alleen wenselijk, maar zelfs noodzakelijk.

Nieuwe kansen vanuit Roermond

Niet alleen qua faciliteiten en ruimte zijn we er flink op vooruit gegaan. Met name ook met het oog op onze dienstverlening biedt de nieuwe huisvesting grote kansen. Alle functionaliteiten en voorzieningen voor optimale dienstverlening aan de klanten zijn aanwezig, maar het pand heeft voor ons iets unieks. Een langgekoesterde wens…. een enorme ruimte die volledig is voorbereid voor ons nieuwe datacenter. Waar we nu op een aantal plekken in Nederland datacentra hebben, kunnen we straks nieuwe en bestaande diensten hosten vanuit onze eigen thuisbasis. En dat heeft enorme voordelen, voor ons en ook zeker voor onze klanten.

We gaan de komende tijd verder investeren in de ontwikkeling van dit datacenter, waarmee we absoluut betrouwbare en stabiele verbindingen kunnen leveren op het gebied van telefonie en internet. Voor veel bedrijven en organisaties in deze tijd een onmisbare infrastructuur. Maar ‘in house’ kunnen we ook faciliteiten aanbieden aan klanten die het data center willen gebruiken voor hun eigen infrastructuur. Met name ook voor bedrijven in de regio uitermate interessant; een partner die kwalitatief hoogwaardige infrastructuur op dit gebied aanbiedt! Onze techneuten worden al enthousiast van de gedachte om dit met onze klanten de komende tijd verder te ontwikkelen.

Kom gerust een keer langs…

Was je niet in de gelegenheid om bij de bijeenkomsten aanwezig te zijn en wil je toch graag een kijkje komen nemen. Bel ons gerust voor een afspraak. Leuk zelfs als je ons komt bezoeken in Roermond. We zullen ‘vol trots’ de rondleiding verzorgen!

Richard Hübers & Team A3bc Data & Telecom