De mensen achter A3bc… Juul Aben, accountmanager sales

‘Klanten verder helpen met hun bedrijf of organisatie, dat geeft mij energie!’

A3bc Data & Telecom groeit verder en dat willen we laten zien. In een reeks willen we het verhaal van de mensen achter A3bc Data & Telecom vertellen. Juul Aben, accountmanager sales, bijt het spits af.

Verhuizing pakt erg positief uit voor ons

Ondanks dat ik ook veel bij klanten op locatie werk, keek ik toch al een tijdje uit naar de verhuizing naar de nieuwe locatie in Roermond. Ik besefte maar al te goed dat zo’n fraaie locatie met uitstekende voorzieningen ons bedrijf een hele stap verder zou helpen. En dat gebeurde ook, meer nog dan ik verwacht had.

We hadden het zeker niet slecht op de vorige locatie, maar als ik de vraag krijg van klanten, dan is mijn antwoord dat het eigenlijk niet te vergelijken is. Met trots denk ik terug aan de officiële openingsbijeenkomst, die ik mee georganiseerd heb. De reacties van de bezoekers waren geweldig. Toen pas besefte ik ook hoe groot de stap was die we gezet hebben.

Samenwerken als sleutel tot succes

Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor verkoop en advies aan klanten. Ik ben het aanspreekpunt en werk met de klant en onze mensen samen totdat de dienst feilloos werkt. Die service en zorg zijn voor mij essentieel. Ik wil producten en diensten verkopen waar ik volledig achter sta en waar ik kan vertrouwen op een ijzersterk technisch team. Dat laatste is ook iets waar ik trots op ben. De collega’s die ook daadwerkelijk zorgen dat de klant verder kan en dus ook tevreden is. Tuurlijk… er is wel eens gezonde discussie tussen commercie en, laat ik zeggen, technische realiteit, maar mijn collega’s weten toch altijd weer datgene te realiseren waar de klant blij mee is.

Onze toegevoegde waarde? Uitstekende producten en diensten in combinatie met 24/7 service op hoog niveau

Of het nu gaat om oplossingen op het gebied van Cloud telefonie, vaste telefonie of internet voor de zakelijke markt, ik durf wel te stellen dat we erg goed zijn op deze gebieden. En als er een keer iets mis gaat, dan komt een andere kwaliteit van ons boven drijven, namelijk servicegerichtheid… 24/7. We helpen de klant totdat zijn vraag is beantwoord en het probleem is verholpen. Waarom? Gewoon, omdat we het zelf ook zo zouden willen en omdat de klant dat ook van ons mag verwachten. Zonder gedoe, gewoon doen!

Zelf zien en ervaren werkt heel goed voor klanten

De nieuwe locatie van A3bc Data & Telecom heeft trouwens nog iets anders te weeg gebracht wat ik als zeer positief ervaar. Tegenwoordig kunnen we klanten en prospects veel beter ontvangen op locatie en laten zien waartoe wij in staat zijn. In onze showroom kunnen bezoekers alles ‘live’ uitproberen. En dat werkt heel goed. Uiteindelijk is het ook een kwestie van zien en ervaren. Ze maken dan ook kennis met onze technische mensen en zien ook hoe wij ‘real time’ alles monitoren voor onze klanten. Op grote schermen is alles te volgen en vaak/merken wij al sneller dan onze klant zelf als er iets mis dreigt te gaan. Wij schakelen dan snel over op de back-up oplossingen en de business van de klant gaat onverstoord verder. Vaak zonder dat de klant überhaupt iets merkt. Dat is maar goed ook, maar ik merk dat het veel vertrouwen geeft als de klant het zelf een keer bij ons ziet. En het is aan ons om dat vertrouwen uit te bouwen. Iedere dag weer. Daar werk ik graag, samen met mijn collega’s en de klanten zelf aan mee.

Neem gerust contact op met mij om de toegevoegde waarde voor jouw bedrijf of organisatie te bespreken!

Juul Aben
Accountmanager Sales