Einde ISDN en analoge lijnen in 2019; maak nu de overstap naar internet telefonie

Overstappen van ISDN naar VoIP lastig? Wel nee! Einde ISDN biedt juist nieuwe kansen… Wij helpen graag.

Service en Support A3bcIn de media wordt het einde van ISDN (een verouderde techniek die met name in het bedrijfsleven nog geregeld wordt gebruikt) allemaal een beetje ‘paniekerig’ gebracht wat ons betreft. Hiermee wordt de suggestie gewekt dat je grote investeringen moet gaan doen om telefonisch goed bereikbaar te blijven. Wij willen deze onduidelijkheid graag snel wegnemen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten nu en in toekomst gewoon door kunnen blijven bellen.

Weten hoe wij dat voor jou kunnen doen?

Wij zijn juist overtuigd dat de overstap van ISDN naar internet telefonie (VoIP, Voice over IP) juist kansen biedt. Denk bijvoorbeeld aan betere kwaliteit, betere bereikbaarheid en dat vaak ook tegen lagere kosten. Wij benaderen het onderwerp zoals we zijn… op basis van een ‘no nonsense’ aanpak en dat maakt bij onze klanten vaak het verschil.

Want waar andere aanbieders het moment in de praktijk weleens gebruiken om een pakket aan diensten en producten te verkopen, gaan wij met onze klanten eerst in gesprek om te bespreken wat de wensen zijn, hoe data en telecom momenteel is ingericht en wat een passende (én betaalbare!) oplossing is op langere termijn. Met andere woorden: wat wil de klant en hoe kunnen wij hem daar bij helpen. Onze aanpak is juist gericht op samenwerken en betrouwbare dienstverlening, zowel in het advies als daarna in prestaties en levering, maar ook op het gebied van service en support.

Zelf nog ISDN? Geen nood. Wij helpen graag.

In feite is het heel eenvoudig. In een paar stappen kunnen we de omzetting naar VoIP voor jouw bedrijf of organisatie regelen.

  1. Quick scan; huidige situatie in beeld brengen
  2. Inventarisatie wensen en behoeften
  3. Maatwerk advies en passend voorstel
  4. (bij groen licht op offerte) Implementatie van internet bellen in jouw bedrijf
  5. Nazorg en check of alles vlekkeloos werkt

Van een deel van onze klanten weten we dat de omzetting binnenkort moet gaan plaats vinden. Die bedrijven en organisaties benaderen we natuurlijk zelf al om de omzetting voor te bereiden. Maar heb je bijvoorbeeld momenteel telefonie bij een andere provider ondergebracht, ook dan kunnen we je helpen. Sterker nog, wij denken dat we dit zelfs beter kunnen. We gaan de uitdaging graag aan.

Oh ja… vooraf is altijd helder wat de kosten voor de omzetting zijn en welke afspraken we maken op het gebied van service en support. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Wel zo prettig.

De voordelen van VoIP nog even op een rijtje:

# Betere bereikbaarheid door het betrouwbare en stabiele onafhankelijke netwerk van A3bc Data & Telecom
# Meer mogelijkheden via internet telefonie netwerk
# Lagere kosten
# Meer flexibiliteit en betere schaalbaarheid
# Lage investeringskosten

Wil je meer weten over de omzetting van ISDN naar VoIP? Neem dan contact op met ons.