Versterking voor team A3bc Data & Telecom

Vanaf deze maand is Mark Sanders bij A3bc Data & Telecom werkzaam als senior accountmanager. Mark heeft ruime ervaring op het gebied van data & telecom en we zijn dan ook verheugd dat hij ons team komt versterken. Hij stelt zich graag voor.

Onze nieuwe collega aan het woord…

De wereld van data en telecom is volop in beweging. De ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op en de mogelijkheden voor onze zakelijke klanten zijn bijna oneindig. Voor velen is het moeilijk te doorgronden wat nu de beste oplossing is voor zijn of haar specifieke situatie. Juist daar waar het complex is, daar zit voor mij de uitdaging. Dat begint bij goed luisteren en doorvragen wat de echte vraag van de klant is. Vaak zie je in de praktijk bij andere leveranciers dat direct de ‘oplossing’ op tafel komt. Ik probeer het altijd anders te benaderen, juist vanuit de klantbehoefte. Door die goed in kaart te brengen, komt de echte vraag naar boven drijven. En dan is de echte oplossing vaak relatief eenvoudig. De klant krijgt een passend voorstel en herkent zich daar ook in. Als ik vervolgens van mijn klanten terug krijg dat ze zo goed zijn geholpen, dan ben ik pas tevreden.

Afspraak = afspraak

Het lijkt heel erg voor de hand te liggen, maar de praktijk wijst vaak anders uit. Afspraak is in deze wereld helaas niet altijd afspraak. Voor mij wel. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een persoonlijke band met mijn klanten. Allereerst omdat het contact met mensen voor mij onmisbaar is in mijn werk. Maar anderzijds ook omdat dit de basis is voor wederzijds vertrouwen. En afspraken nakomen, hoort daar wat mij betreft gewoon bij. Daar bestaat geen discussie over. Kan natuurlijk altijd wel eens zijn dat er dingen niet helemaal duidelijk zijn of dat er ‘ruis op de lijn zit’, maar dan wil ik het ook altijd opgelost en/of opgehelderd hebben. Juist als er sprake is van een persoonlijke band, lukt het ook altijd om de klant tevreden te stellen.

Groeimogelijkheden vinden voor en met klanten

Waar ik ook energie van krijg, is het zoeken en vinden van groeikansen. Wij helpen onze klanten graag met het realiseren van hun groeiambities. Tegelijkertijd bouw ik hiermee ook mee aan de verdere groei van A3bc Data & Telecom. De klant wordt er beter van en het verstevigt de positie van ons bedrijf als professionele en toekomstbestendige leverancier van data & telecom oplossingen voor de zakelijke markt. Die stevige groeiambitie vind ik dus ook terug bij A3bc Data & Telecom en dat spreekt mij erg aan. Dat is ook iets wat ik nodig heb in mijn werk om optimaal te presteren. En waar dat samen komt met de groeiambities van onze klanten, daar is het voor mij helemaal te doen. Dat mag (technisch) complex zijn of pittig qua projectmanagement, daar schrik ik niet van. Sterker nog, daar word ik blij van! En mijn collega’s die meebouwen aan de oplossingen voor onze klanten leven daar ook helemaal van op. Met een professionele aanpak en een eigentijdse visie op het vakgebied, zijn we dagelijks bezig met het verbeteren van onze dienstverlening aan onze klanten.

Meegroeien met de branche

Professioneel gezien vind ik het uitermate boeiend wat er in onze branche en bij onze klanten gebeurt. De markt is volop in ontwikkeling, de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Telecom en IT groeien steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt kansen. Nog niet iedereen ziet dat, maar bedrijven zijn gelukkig steeds meer bereid om hosting mogelijkheden van telefonie en IT te omarmen. Die ‘twee werelden’ schuiven meer en meer in elkaar. Zeker nu ISDN gaat stoppen, zijn er nog heel veel mooie kansen om op te pakken en deze klanten te voorzien van een toekomst vaste IP telefonie oplossing. Goed, betrouwbaar en betaalbaar. Met de inmiddels bekende hoge mate van service die wij verlenen.

‘Wie is Mark?’

Uiteraard maak ik het liefste binnenkort een keer persoonlijk kennis met jou. Neem gerust contact met mij op! Klein tipje van de sluier alvast… Ik ben een ‘Eindhovense jongen’, geboren en getogen in de lichtstad. Ik ben gehuwd en heb een zoon van 16 jaar. Wij wonen nog steeds in Eindhoven en de regio zal dan ook zakelijk gezien mijn aandacht hebben. Ook uit praktisch oogpunt om vooral tijd te hebben voor onze klanten in plaats van filerijden. In mijn vrije tijd ga ik graag met de mountainbike de natuur in. Wat weinig mensen weten, is dat je in de buurt van Eindhoven prachtig kunt fietsen. Kilometers natuur, zonder iemand tegen te komen. Heerlijk! Ook ga ik graag naar een feestje, ben ik groot muziekliefhebber en… hoe kan het ook anders zou ik willen zeggen… ben ik PSV fan in hart en nieren. Trots op de 33 punten uit elf wedstrijden natuurlijk! Maar, zoals bij Brabanders ook vaak het geval is, hecht ik aan een goede sfeer en dat wil ik ook graag met mijn voornamelijk Limburgse collega’s en mijn klanten realiseren. Om gezamenlijke doelen te bereiken en om fraaie projecten tot een goed resultaat te brengen.

Bel mij gerust of stuur een mail om een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Of kijk op mijn LinkedIn profiel voor meer informatie.