Accountmanager

A3bc Data & Telecom is op zoek naar een proactieve en betrokken accountmanager, zowel op junior- als senior niveau

A3bc Data & Telecom is een onafhankelijke internationale operator / provider met een eigen netwerk voor internetverbindingen, vaste en mobiele telefonie. Op basis van dit, in volledig eigendom, kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar netwerk leveren wij slimme oplossingen aan de zakelijke markt, waaronder:

  • Zakelijk (glasvezel) internet.
  • Beveiligde dataverbindingen.
  • IP Telefonie/ (Private) Cloud Telefonie.
  • Vast-Mobiel integratie.

Vanwege onze groeiambities in de markt zoeken wij op korte termijn een accountmanager, zowel op junior- als op senior niveau.

Functieprofiel accountmanager

Als accountmanager ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van gestelde omzetdoelstellingen. Je realiseert deze doelstellingen door je sterke commerciële inzicht en je proactieve advies inzake veranderingen en innovaties in de zakelijke markt. Je gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden in je bestaande netwerk en bij onze klanten, waarbij het klantbelang altijd voorop staat. Je legt en onderhoudt contact en bent betrokken vanaf het verkoopproces tot aan de aftersales. Ervaring in (tele)communicatie en kennis van de markt is een pré.

Functie-eisen

  • MBO – HBO werk- en denkniveau.
  • Mogelijke ervaring en bewezen succes in soortgelijke buitendienstfunctie.
  • Commerciële vaardigheden voor het verkrijgen en behouden van het vertrouwen van onze bestaande en onze potentiële klanten.
  • In het bezit van rijbewijs B.
  • Doorzettingsvermogen: Je bent een echte volhouder en weet niet van opgeven. Je hebt een tomeloze inzet die onverminderd blijft wanneer het even tegenzit: Je stopt pas als je het doel is bereikt. Zelfs wanneer anderen opgeven, ga jij door.
  • Gespreksvaardigheid: Je mondelinge vaardigheden zijn zeer goed ontwikkeld en je bent een goede spreker. In conversaties heb je anderen snel op jouw hand en je weet gesprekken dusdanig te structureren dat het beoogde doel op effectieve wijze wordt behaald.

Wie ben jij?

Je bent proactief en betrokken, positief kritisch en acteert ondersteunend gericht op het succes van onze klanten. Voldoening haal je uit het verkopen van producten, maar meer nog van de juiste communicatieoplossingen aan onze klanten standaard of op maat gemaakt. Je geniet van het delen van je kennis en het is een must om de drive te hebben om voorop te blijven lopen in de technologie. Je staat aan het begin van een mooie carrière en voelt je comfortabel in een dynamische organisatie.

Je bent representatief, resultaatgericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel in woord als geschrift. Vanuit een creatieve en oplossingsgerichte invalshoek werk je samen om gestelde doelen te bereiken. A3bc Data & Telecom is grensverleggend, dus het hebben van basis communicatieve spreek- en taalvaardigheden in Engels en/of Duits zijn wenselijk.

Wat kun je verwachten in je nieuwe job?

We bieden je een uitdagende, full time, functie, die je zelf mee kunt vormgeven. Je krijgt de mogelijkheid om met ons mee te denken en te groeien. We stimuleren hierbij persoonlijke ontwikkeling, pro activiteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair, streven we naar medewerkerstevredenheid en naar een optimaal evenwicht tussen werk en privé. We vragen passie en betrokkenheid.

Interesse? Pas jij in het profiel?

Neem contact op met Tilman Schreurs via t.schreurs@a3bc.eu of telefonisch 0889393100

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Vragen over onze vacatures? Neem contact met ons op.

Accountmanager