Wij zijn gesetteld, de eerste ervaringen

A small step for…

Vanaf dit voorjaar werken wij vanuit een nieuwe thuisbasis. Wij zijn verhuisd van Posterholt naar Roermond. Hemelsbreed niet zo’n grote afstand, in onze dagelijkse praktijk een flinke stap! Waar dat in zit en wat het verschil maakt voor ons, leggen we hieronder graag uit.

Nieuwe mogelijkheden op de nieuwe thuisbasis

Allereerst willen we het ‘comfort’ benoemen: ruimte, faciliteiten en representatiemogelijkheden. Waar we op de locatie in Posterholt, met al z’n charmes, toch tegen grenzen aanliepen, kunnen we hier vooruit. We hebben extra ruimte, betere faciliteiten om ons werk te kunnen doen. En we hebben ook gevoelsmatig een nieuwe stap in onze ontwikkeling gezet. De nieuwe locatie biedt nieuwe mogelijkheden. Ruimte om te ondernemen, om nog beter onze klanten te helpen én… om te groeien. Want dat willen we ook graag: samen met onze klanten verder groeien als dé meest betrouwbare en onafhankelijke netwerkprovider voor de zakelijke markt.

Verhuizing is afgerond

Met de officiële opening van ons nieuwe pand voor onze relaties, collega’s, buren en familieleden van collega’s op vrijdag 29 juni is de verhuizing ook officieel afgerond. De opstartfase kende natuurlijk een aantal ‘uitdagingen’, maar met alle hulp, collegialiteit en begrip van onze collega’s kunnen we deze fase afsluiten. En eigenlijk ging het heel goed. Onze klanten hebben niets gemerkt en hebben geen hinder ervaren van de overzetting van techniek, servers e.d. Sterker nog, dankzij onze uitstekende backup mogelijkheden is er geen uitval geweest. En daar zijn we ook trots op. Want dat is wat we klanten beloven: oplossingen voor data en telecom die betrouwbaar zijn en waar klanten van op aan kunnen. Bij een verhuizing toch even spannend, maar het is uitstekend verlopen.

Klaar voor de toekomst

Met de nieuwe huisvesting en met het team van ijzersterke professionals zijn wij klaar voor de toekomst. En… we hebben er zin in. Op de voor onze klanten vertrouwde wijze gaan wij door met wat we doen en waar we goed in zijn. Dat is de basis en die vindt met de nieuwe locatie in Roermond een nog steviger fundament.

Benieuwd naar hoe het er van binnen uit ziet op onze nieuwe locatie of wat wij voor je kunnen betekenen? Kom gerust een keer langs. Binnen lopen mag, maar van te voren even aankondigen is handiger. Neem even contact op. Graag tot binnenkort.