Zet je schrap voor razendsnel glasvezel

Doe de bedrijfsscan of zakelijk glasvezel beschikbaar is op jouw bedrijventerrein in Roermond of Swalmen!

Direct inschrijven?

Doe nu de bedrijfsscan en ontdek of jij ook binnenkort supersnel internet via zakelijk glasvezel tot je beschikking hebt. Of schrijf je direct in via de site.

Glasvezel Roermond, een initiatief van A3bc Data & Telecom, is volop bezig met de voorbereiding voor de aanleg van zakelijk glasvezel. Op de verschillende bedrijventerreinen in de gemeente Roermond wordt binnenkort (bij voldoende aantallen) zakelijk glasvezel gerealiseerd.

De voordelen op een rijtje…

  • Gegarandeerd snelheid vanaf 50 Mbps oplopend tot 1000 Mbps
  • Flitsend snel werken, snel uploaden
  • Internet telefonie (VoIP)
  • 100% uptime; eenvoudig opschalen, klaar voor de groei van jouw bedrijf en…
  • Last but not least… dat voor een vast laag tarief per maand

En dit is nog maar een gedeelte van de voordelen van zakelijk glasvezel. Profiteer jij mee van alle voordelen die dit voor jouw organisatie biedt?

Kies de snelheid die past bij jouw bedrijf

Speciaal voor alle ondernemers die ongestoord willen werken in de Cloud, probleemloos gebruik willen maken van online software, eindeloos willen streamen en moeiteloos grote bestanden willen delen. Daarom kies je voor glasvezel internet. Kies een basispakket en breid deze makkelijk uit met extra diensten met upgrade mogelijkheden tot wel 1000Mb/s zit je bij Glasvezel Roermond goed.

Alle mogelijkheden vind je op de site van Glasvezel Roermond. Al vanaf € 99,- per maand kun jij gebruik maken van razendsnel en betrouwbaar internet.

Heb je vragen, neem dan contact op met ons. We helpen je graag verder!