Aanleg Glasvezel op bedrijvenpark Roerstreek dichtbij

Aanleg glasvezel op Bedrijventerrein Roerstreek naar volgende fase

Het initiatief van Glasvezel Roermond voor aanleg van glasvezel voor bedrijven komt dichtbij. Voor bedrijventerrein Roerstreek zijn er inmiddels voldoende intentieverklaringen ondertekend. Initiatiefnemers A3bc Data & Telecom en ParkNed gaan de komende 2 weken, in samenspraak met de deelnemers, deze intentieverklaringen omzetten naar opdrachten. Zodra dit is gebeurd, wordt er gestart met het aanvragen van de benodigde graafvergunningen en de aanleg van de razendsnelle glasvezels naar de deelnemende bedrijven.

Bedrijventerrein Roerstreek

Roerstreek Noord en Roerstreek Zuid vormen een grote bedrijvenzone aan de oostzijde van Roermond. Op Roerstreek zijn ruim 100 bedrijven gevestigd, waarvan een groot deel
industrie, groothandel en logistiek/distributie. Dit bedrijventerrein wordt de eerste van de Roermondse bedrijventerreinen dat wordt voorzien van het nieuwe netwerk waarmee bedrijven razendsnele en veilige dataverbindingen krijgen. De betrouwbaarheid, snelheid en stabiliteit van het netwerk zijn hierin onderscheidend.

Zelf ook profiteren van aanleg glasvezel netwerk in Bedrijventerrein Roerstreek?

Ben je ondernemer op Roerstreek-Noord of -Zuid en heb je nog geen intentieverklaring getekend? Neem dan direct contact op met A3bc Data & Telecom. Doe dit voordat de aanleg begint. Dit kan via 088-9393100 of mail naar t.schreurs@a3bc.eu. Wij maken graag een afspraak met een van de adviseurs die jou alles kunnen vertellen over de voordelen van zo’n razendsnelle verbinding. Glasvezel Roermond is een initiatief van ParkNed en A3bc Data & Telecom, in samenwerking met Parkmanagement Limburg. Meer informatie over de aanleg van het netwerk op bedrijventerreinen in Roermond en de voordelen hiervan, zijn te vinden op de projectsite.