Bereikbaar in zomerperiode? Uiteraard!

Bereikbaarheid op 1

Bereikbaarheid, voor onze klanten én voor ons zelf staat bij ons op 1. Daar kunnen onze klanten op vertrouwen en daar bouwen wij onze organisatie op. Zo vinden wij het dus ook niet meer dan vanzelfsprekend dat wij in de zomermaanden bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat staat bij ons niet ter discussie.

Advies of service? Neem contact met ons op

Wellicht is de zomerperiode een wat rustigere periode in jouw business. Overweeg dan eens om alles op het gebied van data en telecom onder de loep te (laten) nemen. Is alles nog toekomstproof? Heb je op tijd voorgesorteerd op het verdwijnen van ISDN? Wil je de komende periode groeien en met je bedrijf en groeit data en telecom dan op tijd met je mee? Wil je overstappen op glasvezel voor een snelle, betrouwbare en betaalbare verbinding? Wij adviseren je graag hierover. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek op maat.

Op op het gebied van service en support kun je altijd – dat wil zeggen 24/7 – bij ons terecht. Wij beseffen terdege dat die bereikbaarheid die wij belangrijk vinden, voor onze klanten vaak essentieel én bedrijfskritisch is. Daar werken wij hard voor om dat te waarborgen. Altijd weer. Meer weten over onze aanpak op het gebied van service en support, dan kun je op onze website terecht voor alle relevante informatie. Heb je hele specifieke wensen op dit vlak en vraag je je af of wij dat voor je kunnen regelen? Daag ons maar uit!

Ongeacht of je vakantie hebt of dat je aan het werk bent/blijft, in ieder geval een hele fijne zomerperiode toegewenst. Wij staan in de zomer voor je klaar, maar uiteraard ook weer als je straks uitgerust en wel terugkeert.