Faurecia Roermond kiest voor betrouwbaarheid, service en ‘lokale touch’ van A3bc Data & Telecom

Faurecia, gevestigd in Roermond, is wereldwijd actief in de automotive industrie en maakt o.a. uitlaatsystemen voor auto’s en vrachtwagens. Op het gebied van telecom kiest deze wereldspeler voor lokaal! Betrouwbaar en betrokken. A3bc Data & Telecom is al jaren vaste leverancier en er ligt een uitstekende basis voor de toekomst.

“In een goede samenwerking moet je mekaar scherp houden”

“De automotive business is – understatement – behoorlijk dynamisch en dan is het hebben van goede leveranciers voor mij van enorm groot belang. A3bc Data & Telecom is voor mij een samenwerkingspartner die aansluit bij mijn wensen en eisen.” Aan het woord is Roland Gommans, local IT Manager van Faurecia in Roermond en eindverantwoordelijke voor alle IT op deze omvangrijke bedrijfslocatie in Midden-Limburg.

“Ik werk al jaren samen met hen.”, vervolgt hij. “We zijn gestart met een VoIP systeem voor telefonie en dit werd daarna uitgebreid met een geavanceerd systeem voor al onze bedrijfshulpverleners (Bhv’ers). We hebben een private network wat alleen op ons eigen bedrijfsterrein werkt. De stabiliteit van het netwerk, de uitermate hoge betrouwbaarheid én de manier van werken van A3bc Data & Telecom zorgt voor rust en vertrouwen.” 

Dan: “Het mooie is dat we mekaar ook scherp houden. Ik blijf leveranciers uitdagen om scherp te concurreren, prijstechnisch maar ook zeker op kwaliteit. A3bc komt hierbij vaak als beste uit de bus.”

Van links naar rechts: Ron Hummelink, Erik Tollenaar en Roland Gommans

A3bc Data & Telecom groeit met ons mee

“Wij ontwikkelen uiteraard steeds door en het mooie is dat A3bc daar in mee gaat. Inmiddels leveren zij ook andere hardware en doen ze mee bij de aanbesteding van grotere projecten. Je kunt er van op aan dat zij waarmaken wat ze zeggen.” 

Hij vervolgt: “Als er een keer iets kapot gaat, dan hoef ik maar te bellen en is één telefoontje voldoende om het snel geregeld te krijgen. Zij zijn bereikbaar, schakelen direct en in de praktijk is het binnen 20 minuten vaak alweer opgelost.” Ik zal A3bc dan ook zeker aanbevelen als betrouwbare leverancier. Het is een fijn en professioneel team. De ‘klik’ is er, je kunt er echt van op aan!