We bouwen ook in 2021 stevig door!

Voor de jaarwisseling schreven wij al over het toenemende belang van Data en Telecom bij veel van onze klanten. Perfecte verbindingen, uitmuntende service en een hoge mate van betrouwbaarheid zijn voor veel bedrijven en organisaties tegenwoordig van levensbelang. Dat vraagt van ons ook continu topprestaties om de dienstverlening op dit hoge niveau te kunnen blijven aanbieden. En daar hebben wij topspelers voor nodig. We hebben recent een aantal van die topspelers voor ons team weten te strikken… En daar zijn we erg verheugd mee!

Versterkingen voor managementteam

Het managementteam van A3bc Data & Telecom is recent versterkt. De nieuwe invulling van de teams stelt ons in staat onze dienstverlening flexibel en adequaat in te richten, zodat wij steeds meer toegevoegde waarde voor onze klanten realiseren.

Richard Hübers is sedert oktober 2020 algemeen directeur en 100% eigenaar van A3bc Data & Telecom.

v.l.n.r. Tilman, Pierre, Richard, Guus

Samen met Pierre Munnichs en Guus Eijssen vormt Richard het managementteam A3bc Data & Telecom. Richard is algemeen directeur. Guus is per 1 januari officieel van start gegaan als Manager Sales en Administratie. Guus is met zijn team verantwoordelijk voor onze commerciële activiteiten, van sales, relatiebeheer alsook de commerciële binnendienst.

Pierre Munnichs is benoemd tot Manager Operations en is met zijn technisch team verantwoordelijk voor de daadwerkelijke uit- en oplevering van onze projecten, waarbij borging van kwaliteit en bereikbaarheid bij hem voorop staat. De dagelijkse operationele taken en verantwoordelijkheden zijn ook aan Pierre en zijn team toevertrouwd, dit alles met als doel u als klant tevreden te houden.

Tilman Schreurs blijft als adviseur aan ons verbonden en hij houdt zich naast advisering over strategie en bedrijfsvoering ook bezig met onze activiteiten binnen de voor ons belangrijke sector Internationale Retail.


v.l.n.r. Erik, Niek

Versterkingen voor salesteam

Het Salesteam is versterkt met de komst van Niek Gruijthuijsen. Niek gaat als senior accountmanager bij ons aan de slag. Hij neemt een schat aan relevante ervaring mee die hij graag beschikbaar stelt aan onze klanten. Zijn kennis van sales, processen, techniek en management zet Niek in combinatie met een hoop enthousiasme en energie in om onze klanten perfect te adviseren.

De tweede aanwinst voor het salesteam is Erik Tollenaar, onze nieuwe accountmanager. Erik is jong en ambitieus, zijn inzet zal op bestaande relaties en verdere uitbouw van ons relatienetwerk zijn.


Versterking operationele team

Kyo

Ook binnen ons operationeel team hebben we een uitbreiding, Kyo Beek is na zijn stageperiode in dienst getreden als Medewerker ICT, binnenkort zal hij starten met een opleiding waarbij zijn focus zal gaan liggen op Netwerk Operations.


Wij staan voor u klaar

In Data en Telecom dienstverlening lijkt soms techniek ‘key’, maar voor onze klanten en voor ons zijn het juist de mensen die het verschil maken. Perfect luisteren en op zoek gaan naar de vraag achter de vraag van onze klant, je grondig verdiepen in de behoefte(n), optimaal meedenken en samenwerken om de beste oplossing te vinden, maar ook vakkundig adviseren in begrijpelijke taal en adequaat helpen bij storingen… dat heeft alles met mensen te maken. Met het opbouwen van relaties en het laten groeien van wederzijds vertrouwen. 

Dat is waar wij voor staan. U bent dus geen ‘case nummer’ bij ons, maar een gewaardeerde klant die wij persoonlijk kennen en waar we graag een stap extra voor zetten. Gewoon, omdat het zo hoort. Daar kunt u ook dit jaar weer op rekenen. Sterker nog, dat mag u verwachten als klant bij A3bc Data & Telecom. Juist nu is echt contact tussen mensen de basis voor succes, ook al is het nu even op ‘enige afstand van elkaar’. Wij staan voor u klaar!