Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een senior accountmanager

Je bent goed in je vak, heel goed zelfs. Je bent ervaren, weet van aanpakken en je weet wat je in je mars hebt. Je bent zeker ook sociaal en – niet geheel onbelangrijk – je past erg goed binnen ons team. Een goed team ‘fanatiekelingen’ op het gebied van data & telecom. Met veel kennis van de techniek. En met veel oog voor de wensen en behoeften van de klant.

Wil jij werken in het team ‘fanatiekelingen’ op het gebied van data & telecom, stuur dan je CV en motivatie naar t.schreurs@a3bc.eu. Meer weten? Lees hieronder verder!

Functieprofiel senior accountmanager

Als senior accountmanager ben je verantwoordelijk voor het behalen van gestelde omzetdoelstellingen. Je realiseert deze doelstellingen door je sterke commerciële inzicht en je proactieve advies inzake veranderingen en innovaties in de zakelijke markt. Je gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden in je bestaande netwerk en bij onze klanten. Het klantbelang staat altijd voorop. Je legt en onderhoudt contact en bent betrokken vanaf het verkoopproces tot en met de aftersales. Bovendien adviseer je pro-actief en constructief de directie over het optimaliseren van het verkoopproces.

Ervaring in (tele-)communicatie en kennis van de internationale markt is een pré.

Functie-eisen voor senior accountmanager

Om bij ons te werken, heb je behoorlijk wat in je mars. We zoeken ter versterking van ons team de accountmanager met ervaring.

Opleiding, kennis en ervaring

 • MBO/HBO werk- en denkniveau, (Commerciële Economie; (internationaal) Business)
 • Bewezen verkoopervaring en –succes (warm en koud)
 • Goede vaardigheid in tekstverwerking-, spreadsheet- en presentatiesoftware
 • Ervaring met projectmanagement
 • Ervaring met planning, agendabeheer en relatiebeheer
 • Relevante productkennis

Sociale vaardigheden

 • Communicatief vaardig
 • Goed inlevingsvermogen (luisteren)
 • Enthousiasmerend
 • Overtuigend en oplossingsgericht
 • Hulpvaardig en vriendelijk
 • Beleefd

We zoeken een commercieel persoon, punctueel van aard. Met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift alsook de Duitse taal in woord. 

En we zoeken iemand die als senior ook voor de rest van het team klaar staat. Helpen, inspireren, motiveren zijn in dit kader voor jou geen onbekende termen.

Vanzelfsprekend ben je bereid om opleidingen te volgen en daarin eigen tijd te investeren. Je omschrijft je zelf verder als een echte teamspeler, proactief, innovatief. Je bent flexibel en stressbestendig. En – last but not least – daadkrachtig!

Meer informatie over het doel van deze functie, de functie-eisen vind je in de functie-omschrijving. Alles over de resultaatgebieden, kernactiviteiten en bevoegdheden vind je in de taakomschrijving voor deze functie. 

Wat kun je verwachten in je nieuwe job?

Sowieso een uitdagende, full time, functie, die je zelf mee kunt vormgeven. Je gaat werken in een dynamische organisatie die volop groeit. Je krijgt de mogelijkheid om met ons mee te denken en mee te groeien. We stimuleren hierbij persoonlijke ontwikkeling, pro-activiteit en het nemen van verantwoordelijkheid.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. We streven continu naar een hoge medewerkerstevredenheid en naar een optimaal evenwicht tussen werk en privé. We vragen passie en betrokkenheid en we bieden de ruimte voor ontwikkeling.

Interesse? Pas jij in het profiel?

Neem contact op met Tilman Schreurs via t.schreurs@a3bc.eu. Bellen kan ook via 0889393100. Je CV en bijbehorende motivatie kun je per mail naar ons verzenden via t.schreurs@a3bc.eu

Tip… op onze LinkedIn pagina vind je meer over ons. Wellicht al handig in voorbereiding op je sollicitatie!

En dan nog iets meer over ons…

Wij willen dé toonaangevende leverancier en kennispartner zijn voor de zakelijke markt op het gebied van telecommunicatie en datacommunicatie. Zowel binnen Nederland en België, maar ook verder in Europa willen wij elk in dit kader denkbaar communicatievraagstuk voor de klant kunnen invullen. Dit zonder concessies te doen aan de ultieme vorm van veiligheid, privacy(bescherming), flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Door onze focus op deze specifieke markt kunnen wij de beste oplossingen bieden, onderbouwd met kundige service om onze klanten ontzorgen, waardoor ons klanten zich kunnen focussen op hun kerntaken.

Wij zijn een onafhankelijke internationale operator/ provider met een eigen netwerk voor internetverbindingen, vaste en mobiele telefonie. Op basis van dit, in volledig eigendom, kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar netwerk leveren wij slimme oplossingen aan de zakelijke markt, waaronder:

 • Zakelijk (glasvezel) internet
 • Beveiligde dataverbindingen
 • IP Telefonie/ (Private) Cloud Telefonie
 • Vast-Mobiel integratie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Vragen over onze vacatures? Neem contact met ons op.

Sr. accountmanager gezocht