Wil jij in jouw bedrijf veilige dataverbindingen én optimale bereikbaarheid?

Het nieuwe werken ‘op afstand’, online dienstverlening, betrouwbare webshop, bereikbaarheid en veiligheid van data. Het jaar 2021 kan in jouw bedrijf zomaar het jaar van data en telecom worden. Hoe is dit eigenlijk bij jou geregeld?

Onmisbaar en organisatie kritisch

Data is tegenwoordig overal aanwezig en het belang van betrouwbare en veilige data oplossingen neemt flink toe. Ook voor jouw bedrijf geldt dit ongetwijfeld. Nu is het tijd om toekomstgericht na te denken over hoe jij data & telecom organiseert. 

Daar komen wij om de hoek kijken. Wij zijn A3bc Data & Telecom: een goed team ‘fanatiekelingen’ op het gebied van data & telecom. Wij zijn ijzersterk in cloud en mobiele telefonie, data en internet. Security én betrouwbaarheid zijn daarbij sleutelwoorden.

A3bc Data & Telecom bouwt ook in 2021 stevig door.

Om onze dienstverlening en service op het hoogste niveau te houden, moeten wij continu topprestaties leveren. En daar hebben wij topspelers voor nodig. We hebben recent een aantal van die topspelers weten te strikken voor ons managementteam alsook voor ons salesteam. De nieuwe invulling van de teams stelt ons in staat onze dienstverlening flexibel en adequaat in te richten, zodat wij steeds meer toegevoegde waarde voor onze klanten realiseren.

Van links naar Rechts: Richard Hubers, Niek Gruijthuijsen, Ron Hummelink, Erik Tollenaar, Pierre Munnichs en Guus Eijssen

En dat ‘nieuwe stijl’ dan?

Dat zit vooral in de wijze waarop wij het aanpakken. Vanuit onze Roermondse thuisbasis staan wij voor jou klaar. Wij kennen onze klanten, wij gaan door totdat alles perfect én veilig werkt en bouwen samen met onze klanten aan oplossingen voor de toekomst. Bovendien altijd makkelijk schaalbaar en dus flexibel om mee te groeien of te krimpen. De techniek is ons stevige fundament; het meedenken met onze klanten is het cement. 

Oh ja, wij zijn trouwens ook nog eens onafhankelijk van derden met ons eigen, zeer betrouwbare netwerk. En onze dienstverlening gaat natuurlijk – hoe kan het ook anders in deze tijd – een heel stuk over de landsgrenzen heen. Wij bieden veilige oplossingen voor internationaal opererende bedrijven, maar wel met een Limburgse ‘touch’

Kennismaken met ons? Graag. Leuk zelfs. Welkom in Roermond! Maar we komen ook naar je toe.