Werken bij A3bc Data & Telecom

Heb jij interesse voor Data & Telecom? Ben je servicegericht? En wil jij andere bedrijven graag helpen om hun zaken op het gebied van communicatie (internet, telecom, data, cloud en netwerkoplossingen) helemaal op orde te hebben? Kom dan werken bij A3bc Data & Telecom. Samen met fijne collega’s werk je in een leuk en gepassioneerd team voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Bekijk direct onderstaand alle openstaande vacatures van A3bc Data & Telecom.

Open sollicitatie

Ben jij van mening dat je van grote toegevoegde waarde bent voor ons? En hebben we op dit moment geen passende vacature op onze site staan? Neem dan toch contact op met ons en overtuig ons waarom jij ons team kan versterken. We staan open voor gemotiveerde en deskundige mensen die het initiatief in handen nemen. Laat het maar zien… wij zijn benieuwd! Dus… ga jij de uitdaging aan?

cloud-telefonie-a3bc

Als accountmanager ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van gestelde omzetdoelstellingen. Je realiseert deze doelstellingen door je sterke commerciële inzicht en je proactieve advies inzake veranderingen en innovaties in de zakelijke markt. Je gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden in je bestaande netwerk en bij onze klanten, waarbij het klantbelang altijd voorop staat. Je legt en onderhoudt contact en bent betrokken vanaf het verkoopproces tot aan de aftersales. Ervaring in (tele)communicatie en kennis van de markt is een pré.

Pas jij in dit profiel? Bekijk dan snel de hele vacature en reageer vandaag nog.

Betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Vragen over onze vacatures? Neem contact op met Tilman.

tilman-footer

Mail Tilman direct

t.schreurs@a3bc.eu

Stuur een bericht

En we contacten je z.s.m