Wensen & behoeften klant staan centraal

Wij helpen onze klanten met data en telecom, vooral cloud telefonie, vaste telefonie en internet. Wij benaderen iedere klantvraag vanuit de wensen en behoeften van de klant. We stellen de juiste vragen om ‘de vraag achter de vraag’ te achterhalen. Dat doen wij met veel energie in uiteenlopende branches. Een paar branches springen er voor ons toch echt uit. Met name retail, zorg en onderwijs spreken tot de verbeelding. Maar ook in de metaalbranche zijn wij actief.

Oplossingen A3bc Data en Telecom
cloud-telefonie-a3bc

Service & support

Het is mogelijk dat er een keer een storing optreedt of dat een product stuk gaat. Op dat moment garanderen wij snelle service en support bij het oplossen van de storing. 24/7, dus ook in de avonduren en in de weekeinden. Want we weten hoe belangrijk het is voor bedrijven en organisaties om bereikbaar te zijn, snel internet te hebben en om ‘probleemloos’ te kunnen werken.

Met onze oplossingen bieden we al een uitermate hoge mate van betrouwbaarheid. En wij zijn bij de start pas tevreden als alles naar tevredenheid van de klant werkt. Mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan staan wij altijd direct voor je klaar.

  • 24/7 beschikbaar
  • Direct oplossingen of tijdelijke noodoplossingen
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk leveren
  • Serviceteam of servicecontract

Vragen die veel gesteld worden

Ik wil sneller internet? Wat bieden jullie aan?

Alles op het gebied van snelle verbindingen (glasvezel, mobiel) en alles wat nodig is om de verbindingen naar de gebruikers te brengen, zodat de gebruiker optimaal – en dus via heel snelle verbindingen – kan werken en gelijktijdig gebruik kan maken van verschillende diensten zoals internet, datacommunicatie, videobewaking over fysiek één verbinding. Wij leveren onze klanten permanente en betrouwbare internettoegang via zakelijke glasvezel, VDSL, SDSL(.bis), ADSL en Coax verbindingen, met belangrijke voordelen altijd online en 24/7 bereikbaarheid, internet via veilige, betrouwbare en toekomstbestendige verbindingen, brede keuze aan infrastructuren, eenvoudig schaalbare capaciteit van het internet tot 1000Mbit/s en internetverbindingen standaard inclusief Service Level Agreement (SLA);

Welke verbindingen en snelheden zijn er bij mij op locatie mogelijk? Wat is de snelheid van de verbindingen?

Snelheid is natuurlijk belangrijk, maar stabiliteit en betrouwbaarheid ook. Met een internetverbinding van A3bc Data & Telecom kun je gelijktijdig gebruikmaken van verschillende diensten zoals internet, datacommunicatie, videobewaking over fysiek één verbinding.

Wij leveren onze klanten permanente en betrouwbare internettoegang via zakelijke glasvezel, VDSL, SDSL (.bis), ADSL en Coax verbindingen, met belangrijke voordelen:

  • Altijd online en 24/7 bereikbaar;
    • Internet via veilige, betrouwbare en toekomstvaste verbindingen;
  • Brede keuze aan infrastructuren;
  • Internetverbindingen worden inclusief Service Level Agreement geleverd;

En het antwoord op de vraag over snelheid… Capaciteit van het internet is eenvoudig schaalbaar tot maar liefst 1.000 Mbit/s! Supersnel dus!

Is een eigen IP telefooncentrale zinvol voor mij om aan te schaffen?

Dat zou zo maar kunnen! Behoefte aan een veelzijdige en professionele telecom-omgeving, zonder te investeren in een kostbare telefooncentrale? Dankzij Voice over IP (VoIP) is dat mogelijk. Een eigen IP telefooncentrale biedt alle functionaliteit die je hierbij nodig hebt. Betrouwbaar, schaalbaar, en lokaal aanwezig op je locatie. De eigen IP telefooncentrale van A3bc Data & Telecom is een veelzijdige telecomoplossing. Je hebt alleen een voice gateway, toestellen en/of softwaretelefoons nodig. Via een beveiligde voice-verbinding ben je aangesloten op ons onafhankelijke netwerk. Een breed palet aan faciliteiten staat volledig tot je beschikking. Naast de investering in de gateway betaal je alleen naar rato van het aantal gebruikers, je betaalt dus nooit te veel.

Wat is cloud telefonie en hoe werkt het?

Cloud telefonie of VoIP (Voice over Internet Protocol) is spraak over internet, oftewel bellen via internet. Als je gaat bellen via de cloud, dan heb je geen eigen telefooncentrale meer nodig. Voor jou wordt een deel van ons centrale VoIP netwerk ingericht. In plaats daarvan richten we een digitale telefooncentrale met jouw persoonlijke voorkeuren voor je in, die je via het internet kunt bereiken. Deze wordt gehost op verschillende van onze servers, zodat je bereikbaarheid altijd gegarandeerd is. Cloud telefonie van A3bc Data & Telecom is volledig gericht op het bieden van een complete telefoon oplossing om jou als klant te ontzorgen.

Deze VoIP telefooncentrale groeit en krimpt met je mee, afhankelijk van je behoefte. Alle updates voor de cloud telefooncentrale worden kosteloos aangeboden. Jouw telefoonomgeving blijft daardoor altijd up-to-date. Cloud telefonie levert maximale flexibiliteit en is onbeperkt schaalbaar. Van welke opties je gebruik maakt, bepaal je helemaal zelf. Zo betaal je dus ook niet voor functies die je niet gebruikt en heb je altijd de kosten zelf in de hand. Met als voordelen voor jou: ‘Total Cost of Ownership’, perfecte dienstenen zeer betrouwbare bereikbaarheid!

Hoe kan ik mijn telefonische bereikbaarheid verbeteren?

Dat begint met weten wat je wensen zijn en wat er nu niet (helemaal) goed gaat? Wij vinden het belangrijk dat jouw telefonie- en bereikbaarheidsoplossingen optimaal werken. Daarom bieden wij voor bedrijven en organisaties met 10 werkplekken of meer gratis onze A3bc Data & Telecom technische keuring aan. Wat doen wij tijdens een keuring: beschikbaarheid controle op locatie van verbinding(en), glas/kabel/4G, inventarisatie toepasbaarheid nieuwe oplossingen in bestaand systeem, behoefte inventarisatie met een maximum van 60 minuten per APK, uitleg over nieuwe functies van telefooncentrales, software, nieuwe connectiviteitstechnieken en we brengen een verbetervoorstel uit. Daarmee heb jij het antwoord op je vraag.

Betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Nog vragen? Bel of mail Tilman, hij helpt je graag verder.

tilman-footer

Mail Tilman direct

t.schreurs@a3bc.eu

Stuur een bericht

En we contacten je z.s.m