Wensen & behoeften klant staan centraal

Wij helpen onze klanten met data en telecom, vooral cloud telefonie, vaste telefonie en internet. Wij benaderen iedere klantvraag vanuit de wensen en behoeften van de klant. We stellen de juiste vragen om ‘de vraag achter de vraag’ te achterhalen. Dat doen wij met veel energie in uiteenlopende branches. Een paar branches springen er voor ons toch echt uit. Met name retail, zorg en onderwijs spreken tot de verbeelding. Maar ook in de metaalbranche zijn wij actief.

Oplossingen A3bc Data en Telecom
cloud-telefonie-a3bc

Service & support

Het is mogelijk dat er een keer een storing optreedt of dat een product stuk gaat. Op dat moment garanderen wij snelle service en support bij het oplossen van de storing. 24/7, dus ook in de avonduren en in de weekeinden. Want we weten hoe belangrijk het is voor bedrijven en organisaties om bereikbaar te zijn, snel internet te hebben en om ‘probleemloos’ te kunnen werken.

Met onze oplossingen bieden we al een uitermate hoge mate van betrouwbaarheid. En wij zijn bij de start pas tevreden als alles naar tevredenheid van de klant werkt. Mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan staan wij altijd direct voor je klaar.

  • 24/7 beschikbaar
  • Direct oplossingen of tijdelijke noodoplossingen
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk leveren
  • Serviceteam of servicecontract

Vragen die veel gesteld worden

Hoe kan ik mijn telefonische bereikbaarheid verbeteren?

Dat begint met weten wat je wensen zijn en wat er nu niet (helemaal) goed gaat? Wij vinden het belangrijk dat jouw telefonie- en bereikbaarheidsoplossingen optimaal werken. Daarom bieden wij voor bedrijven en organisaties met 10 werkplekken of meer gratis onze A3bc Data & Telecom technische keuring aan. Wat doen wij tijdens een keuring: beschikbaarheid controle op locatie van verbinding(en), glas/kabel/4G, inventarisatie toepasbaarheid nieuwe oplossingen in bestaand systeem, behoefte inventarisatie met een maximum van 60 minuten per APK, uitleg over nieuwe functies van telefooncentrales, software, nieuwe connectiviteitstechnieken en we brengen een verbetervoorstel uit. Daarmee heb jij het antwoord op je vraag.

Wat voor oplossingen op het gebied van data bieden jullie?

Wij bieden maatwerk oplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven en organisaties. Alles op het gebied van data verzorgen wij voor onze klanten. Voor de één een basisoplossing voor veilig internet en data-opslag. Voor de ander integrale oplossingen voor complexe data-organisaties.

Kan ik via jullie ook back-up verbindingen regelen?

Ja zeker! Wellicht de grootste nachtmerrie van elk bedrijf is het wegvallen van de internetverbinding. Door de komst van cloud toepassingen en trends als ‘Bring Your Own Device’ is een betrouwbare verbinding met het internet meer dan ooit van belang. Uit onderzoek blijkt echter dat 6 op de 10 bedrijven geen back-upverbinding hebben. Wij bieden ondernemers een tweetal betrouwbare en betaalbare back-up oplossingen die het werkproces veilig stellen bij uitval van de hoofdverbinding: AirInternet Back-up Pro en AirInternet Back-up Lite

Ik wil sneller internet? Wat bieden jullie aan?

Alles op het gebied van snelle verbindingen (glasvezel, mobiel) en alles wat nodig is om de verbindingen naar de gebruikers te brengen, zodat de gebruiker optimaal – en dus via heel snelle verbindingen – kan werken en gelijktijdig gebruik kan maken van verschillende diensten zoals internet, datacommunicatie, videobewaking over fysiek één verbinding. Wij leveren onze klanten permanente en betrouwbare internettoegang via zakelijke glasvezel, VDSL, SDSL(.bis), ADSL en Coax verbindingen, met belangrijke voordelen altijd online en 24/7 bereikbaarheid, internet via veilige, betrouwbare en toekomstbestendige verbindingen, brede keuze aan infrastructuren, eenvoudig schaalbare capaciteit van het internet tot 1000Mbit/s en internetverbindingen standaard inclusief Service Level Agreement (SLA);

Is een eigen IP telefooncentrale zinvol voor mij om aan te schaffen?

Dat zou zo maar kunnen! Behoefte aan een veelzijdige en professionele telecom-omgeving, zonder te investeren in een kostbare telefooncentrale? Dankzij Voice over IP (VoIP) is dat mogelijk. Een eigen IP telefooncentrale biedt alle functionaliteit die je hierbij nodig hebt. Betrouwbaar, schaalbaar, en lokaal aanwezig op je locatie. De eigen IP telefooncentrale van A3bc Data & Telecom is een veelzijdige telecomoplossing. Je hebt alleen een voice gateway, toestellen en/of softwaretelefoons nodig. Via een beveiligde voice-verbinding ben je aangesloten op ons onafhankelijke netwerk. Een breed palet aan faciliteiten staat volledig tot je beschikking. Naast de investering in de gateway betaal je alleen naar rato van het aantal gebruikers, je betaalt dus nooit te veel.

Betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Nog vragen? Bel of mail ons verkoop team, zij helpen je graag verder.

Verkoop team

Mail verkoop direct

verkoop@a3bc.eu

Stuur een bericht

En we contacten je z.s.m