Internet

Voor vrijwel elk bedrijf is elektronische communicatie en het gebruik van internet onderdeel van haar dagelijkse bedrijfsactiviteit geworden. Snelle en betrouwbare verbindingen zijn hierbij essentieel. Met de komst van steeds meer op IP gebaseerde oplossingen zoals o.a. Voice over IP (VoIP), neemt de behoefte aan bandbreedte nog steeds toe. Wij zorgen voor optimale, betrouwbare en betaalbare verbindingen.

Integratie van diensten

Met een internetverbinding van A3bc Data & Telecom kun je gelijktijdig gebruikmaken van verschillende diensten zoals internet, datacommunicatie, videobewaking, over fysiek één verbinding. Wij leveren permanente en betrouwbare internettoegang. Dit kan via alle gangbare opties, zoals (zakelijke) glasvezel, FTTH, FTTO, ADSL, VDSL, SDSL(.bis), ADSL en Coax verbindingen.

De belangrijkste voordelen voor jou zijn:

  • 24 * 7 uur online en bereikbaar;
  • internet via veilige, betrouwbare en toekomstvaste verbindingen;
  • brede keuze aan infrastructuren;
  • capaciteit van internet die eenvoudig schaalbaar is tot 1.000Mbit/s;
  • internetverbindingen inclusief Service Level Agreement (SLA).

AirInternet Back-up verbinding

Je moet er op kunnen vertrouwen dat het goed is geregeld. Je moet er niet aan denken dat je een tijd lang niet bereikbaar bent of dat databases verloren gaan. Wij zorgen voor adequate back-up verbindingen voor alle bedrijfskritische verbindingen en voor jouw databases. Daar kun je van op aan.

Meer producten van A3bc Data & Telecom

Betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Nog vragen? Ons verkoop team helpt je graag verder.

Verkoop team

Mail verkoop direct

verkoop@a3bc.eu

Stuur een bericht

En we contacten je z.s.m