Jordie Sillen versterkt team A3bc Data & Telecom

Jordie Sillen aan het woord over zijn overstap naar A3bc Data & Telecom

Jordie Sillen uit Roermond is sinds kort werkzaam voor A3bc Data & Telecom. Wij zijn verheugd dat hij ons team komt versterken, vanwege zijn kennis en achtergrond en het feit dat hij ‘de taal van de regio’ spreekt.

Jordie is als ‘Remunjse jong’ bekend in deze contreien en dat wordt door onze regionale klanten gewaardeerd. Geen afstandelijke ‘call centers’, maar een accountmanager die zelf bereikbaar is en desgewenst ‘zo even in de auto kan springen en er binnen no time is…’. We laten Jordie graag aan het woord over zijn overstap naar ons bedrijf. Hij stelt zich nader voor.

 

Zin in nieuwe uitdaging bij slagvaardige organisatie!

De eerste indruk was meteen goed; fijne sfeer, informele omgang met elkaar en veel energie. Dat is wat ik tegen kwam bij A3bc Data & Telecom tijdens de eerste kennismaking. Wat ook direct opviel, is de klantfocus en de gedrevenheid om de klant voorop te stellen in wat we doen. Meedenken, maatwerk oplossingen en bruikbare en betrouwbare diensten leveren, dat spreekt mij aan. Zo wil ik zelf ook werken. Samen met klanten de juiste oplossing op het gebied van o.a. cloud telefonie, vaste telefonie en internet  bieden. Ik wil de klanten niet ‘overvoeren’ met allerlei technische details, maar juist in begrijpelijke taal uitleggen wat we voor hem gaan doen en hoe we dat gaan doen. Zodat de klant simpelweg weet waar hij aan toe is. Ik hoor nog te vaak in de markt ‘mooie verhalen’ die vervolgens stukken duurder of juist praktisch onuitvoerbaar blijken te zijn in de praktijk. Zo wil ik niet werken. En mijn teamleden van A3bc Data & Telecom trouwens ook niet. Wij willen meerwaarde leveren waar de klant echt iets aan heeft en ook erg tevreden over is.

Niet ‘op afstand’, maar gewoon dichtbij en bereikbaar

Een dikke plus van onze organisatie is, naast het feit dat wij onafhankelijk zijn met een eigen netwerk, dat wij relatief klein en dus slagvaardig zijn. Geen logge organisatie en mensen verstopt in teams die onbereikbaar zijn; nee… juist flexibel en dichtbij met één aanspreekpunt, snel en deskundig advies als pijlers onder de dienstverlening. Bij de start van de samenwerking, de implementatie, maar ook daarna. Gewoon telefonisch of per mail goed bereikbaar en snelle respons, waar de klant behoefte aan heeft.

Wij beseffen heel goed dat de klant ook snel verder wil als hij een issue heeft. Dat lossen we op, zodat de klant weer kan doen wat hij moet doen… bezig zijn met zijn eigen business. Daar moeten onze klanten ook op kunnen vertrouwen. Samen met ons technische team werken we daar iedere dag aan. De klant zelf moet daar eigenlijk in de praktijk niets van merken, dan doen wij ons werk goed. En mocht er een keer toch iets zijn, dan spring ik in de auto en rijd even naar de klant toe. Ook bij MKB bedrijven die niet zo groot zijn. Wij willen niet dat zij zich behandeld voelen als een nummertje…!

In gesprek met de klant en echt luisteren

Ik hecht veel waarde aan oprecht klantcontact. Weten wat er speelt, waar de echte behoefte ligt en daar adequaat op inspelen. Vervolgens ook zorgen dat de klant niet voor verrassingen komt te staan en dat hij een helder stappenplan heeft op het moment dat wij zaken gaan uitrollen. (Lachend…) Dat zeggen natuurlijk alle accountmanagers, maar ik durf te stellen dat dit bij mij goed is geborgd. Mijn kwaliteit is om echt te luisteren naar de klant en vervolgens zijn behoefte te vertalen in een werkbare oplossing die ik dan ook nog in heldere taal kan uitleggen. Het contact met mensen vind ik heel belangrijk en ik streef dan ook altijd naar langdurige relaties. Dat lukt alleen als je uitgaat van win-win en niet even snel probeert te scoren.

Werk is belangrijk; privé tijd ook

Werken doe ik met veel plezier en energie. Ik haal hier veel voldoening uit. Naast werken, sport ik ook graag. Voorheen voetbal, tegenwoordig fitness. Dat doe ik alleen, zodat ik ook echt gericht en met focus kan sporten en ook om even mijn hoofd leeg te maken. In alle andere werelden ben ik vooral sociaal bezig, op werk, bij familie, vrienden enzovoort. Het contact met anderen is voor mij essentieel. Daarom past deze nieuwe functie ook uitstekend bij mij. Het is en blijft vooral mensenwerk!

Nader kennismaken? Graag! Neem contact op met mij of lees meer over mij op mijn LinkedIn pagina.

Jordie Sillen