Cloud telefonie

Cloud telefonie van A3bc Data & Telecom is volledig gericht op het bieden van een gehoste en gemanagede telefoon oplossing om jou te ontzorgen. Onze cloud telefonieoplossing is de laatste telefoonomgeving die je ooit hoeft aan te schaffen, omdat deze VoIP telefooncentrale met je meegroeit en krimpt.

Gratis updates

Alle updates voor de cloud telefooncentrale worden kosteloos aangeboden. Jouw telefoonomgeving blijft daardoor bij de tijd. De oplossing levert maximale flexibiliteit en is onbeperkt schaalbaar. Wij bouwen een maatwerkoplossing, jouw persoonlijke voorkeuren worden naar wens geprogrammeerd, je betaalt alleen voor wat je afneemt. Zo zorgen wij voor lage Total Cost of Ownership (TCO).

Meerdere vestigingen

Onze cloud oplossing koppelt al je nationale en internationale vestigingen. Daarnaast kun je zien of iemand in gesprek is of beschikbaar, ook op andere vestigingen, waardoor je medewerkers effectiever werken.

Vast-Mobiel integratie

A3bc Data & Telecom biedt eigen mobiele abonnementen. Hierdoor kunnen wij jouw mobiele toestellen volledig integreren met vaste telefonie. Dit betekent dat je medewerkers dezelfde functionaliteiten op hun mobiel hebben als hun vaste telefoon. Denk daarbij aan een gesprek in de wacht zetten, doorverbinden, bezetindicatie en presence. Hierdoor heeft de telefoniste/secretaresse inzicht of een collega bereikbaar of aan het bellen is, ook als dat mobiel is.

Overstappen

Overstappen met je abonnement en telefoonnummers kan zodra het contract met de huidige provider afloopt. Wij hebben hiervoor een geautomatiseerde oplossing. Je kunt ook kiezen voor nieuwe of extra telefoonnummers.

Meer producten van A3bc

Betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Nog vragen? Ons verkoop team helpt je graag verder.

Verkoop team

Mail verkoop direct

verkoop@a3bc.eu

Stuur een bericht

En we contacten je z.s.m