Snel schakelen in de retail

Complete infrastructuur voor cloud telefonie, vaste telefonie en internet voor retailbedrijven

Actief in dynamische wereld

A3bc Data & Telecom vertegenwoordigt reeds een flink aantal retailmerken. Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa. Merken zoals New Balance, Under Armour, Diesel en nog vele anderen kiezen voor ons, omdat wij de flexibiliteit bieden die zij nodig hebben. Of het nu gaat om het tijdig opleveren van een verbinding voor een nieuwe winkel of het leveren van service op locatie, zodat de winkel kan blijven draaien. Wij staan voor hen klaar.

Thuis in deze wereld

Onze klanten zijn vaak op zoek naar een complete infrastructuur voor telefonie en internet. Daar zijn we goed in en dat vinden we ook erg interessant om te doen, zeker ook als er ‘tijdsdruk’ op het project zit. Zo komt het voor dat we slechts enkele dagen voor de officiële opening van de winkel benaderd werden met de vraag of we de complete infrastructuur voor data en telecom nog konden regelen. En dat ‘fixen’ we dan gewoon, samen met de klant. De manier van werken, de snelheid, de dynamiek… we voelen ons thuis in deze wereld.

Niet alleen ‘last minute’ werk!

Uiteraard helpen we ook graag mee als er nog wat meer tijd is… Zo hebben wij vele klanten in de detailhandel die bij ons kwamen voor slimme oplossingen tegen scherpe tarieven. Kenmerkend voor deze organisaties is veelal het netwerk van locaties die ‘los’ staan, maar toch verbonden zijn met de rest. Daar zitten schaalvoordelen in voor de klant. Ook daar denken we graag in mee. Want als het voor de klant eenvoudiger en slimmer kan, dan worden wij daar ook blij van.

snel-schakelen-in-detailhandel

Ook interesse in onze retail oplossingen?

Juist in de snelle wereld van de retail zijn perfecte datavoorzieningen en bereikbaarheid van belang. Een webshop moet werken. Punt. Je klantencontactcenter moet bereikbaar zijn. Met als doel om klanten tevreden te krijgen en te houden. Zodat de klant ook klant blijft.

Meer weten? Of nieuwsgierig wat A3bc Data & Telecom voor je kan betekenen? Neem gerust contact op met ons voor een kennismakingsgesprek. Of vul direct het contactformulier in via onze site. Graag gaan we het gesprek aan.

Oh ja…, de werkwijze vereist dat we mét de klant werken aan de oplossing en niet alleen maar voor de klant. Dat maakt de kwaliteit van de oplossing alleen maar beter!

Meer netwerkoplossingen van A3bc Data & Telecom

Vragen die veel gesteld worden

Moet ik betalen voor service & support?

Service & support is standaard onderdeel van onze dienstverlening. Als je met ons in zee gaat, dan spreken we bij de start helder af hoe we dit voor jou gaan regelen. Dan weet je dus altijd waar je aan toe bent. Afhankelijk van je wensen en behoeften kies je voor een service & support contract, betaling bij gebruik of een all-in projectprijs. Wel zo duidelijk! En met gunstige tarieven!

Mijn klanten klagen dat ik slecht bereikbaar ben, maar ik kan dit zelf niet goed onderbouwen of hier iets aan verbeteren. Kunnen jullie helpen?

Ja, zeker. Bereikbaarheid is vaak een ‘perceptie’. Op basis van een paar signalen ontstaat veelal het vermoeden dat het slecht is geregeld. Wij helpen je om dat te objectiveren. We maken de echte bereikbaarheid met onze software inzichtelijk en helpen je met een verbeterplan. Althans, als dat nodig is. Want het kan ook zijn dat je het – ondanks de signalen – eigenlijk best goed voor elkaar hebt. Als dat zo is, dan adviseren we je ook gewoon om het te laten zoals het nu is. Verbeteren doen we alleen als dat ook echt zinvol is. Het resultaat: tevreden klanten en hoger rendement!

Wat doet A3bc Data & Telecom op het gebied van privacy

A3bc Data & Telecom neemt privacy en data van klanten zeer serieus en zal informatie op een veilige manier verwerken en gebruiken. Lees hier alles over in ons privacybeleid. Heb je hier vragen over, schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

Waarom zou ik voor kiezen voor A3bc Data & Telecom?

Die vraag is terecht. Die stellen wij namelijk ook aan onze partners en toeleveranciers. Waar we dan vooral op letten zijn zaken als betrouwbaarheid, persoonlijke aanpak, maatwerk en natuurlijk tegen eerlijke prijzen. Omdat wij dat zelf ook belangrijk vinden, zijn dat ook de elementen die klanten van ons kunnen verwachten. En… ben je hier niet helemaal tevreden over in de praktijk, laat dat ons dan ook weten. Dan fixen we dat! Zonder gedoe en gewoon omdat het hoort!

Waar staat A3bc Data & Telecom voor?

Wij staan voor onze klanten, de slimme maatwerk oplossingen en goed werkende technisch hoogwaardige producten en diensten. Samen met onze klanten bouwen we maatwerk oplossingen die werken! Zonder gedoe voor de klant met een no-nonsense aanpak door ons. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. En bij storingen of support vragen kun je altijd bij ons terecht en lossen wij het op. Oh ja, we zijn ook trots op ons eigen netwerk, onafhankelijk dus van andere netwerkpartijen in Nederland. Dat is ook fijn voor onze klanten, want die kan gewoon bij ons terecht en wordt dus niet doorverwezen naar de KPN’s en Ziggo’s van deze wereld…

Betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Nog vragen? Neem contact op met ons verkoop team. Zij helpen je graag verder.

Ron Hummelink