Snel schakelen in de retail

Complete infrastructuur voor cloud telefonie, vaste telefonie en internet voor retailbedrijven

Actief in dynamische wereld

A3bc Data & Telecom vertegenwoordigt reeds een flink aantal retailmerken. Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa. Merken zoals New Balance, Under Armour, Diesel en nog vele anderen kiezen voor ons, omdat wij de flexibiliteit bieden die zij nodig hebben. Of het nu gaat om het tijdig opleveren van een verbinding voor een nieuwe winkel of het leveren van service op locatie, zodat de winkel kan blijven draaien. Wij staan voor hen klaar.

Thuis in deze wereld

Onze klanten zijn vaak op zoek naar een complete infrastructuur voor telefonie en internet. Daar zijn we goed in en dat vinden we ook erg interessant om te doen, zeker ook als er ’tijdsdruk’ op het project zit. Zo komt het voor dat we slechts enkele dagen voor de officiële opening van de winkel benaderd werden met de vraag of we de complete infrastructuur voor data en telecom nog konden regelen. En dat ‘fixen’ we dan gewoon, samen met de klant. De manier van werken, de snelheid, de dynamiek… we voelen ons thuis in deze wereld.

Niet alleen ‘last minute’ werk!

Uiteraard helpen we ook graag mee als er nog wat meer tijd is… Zo hebben wij vele klanten in de detailhandel die bij ons kwamen voor slimme oplossingen tegen scherpe tarieven. Kenmerkend voor deze organisaties is veelal het netwerk van locaties die ‘los’ staan, maar toch verbonden zijn met de rest. Daar zitten schaalvoordelen in voor de klant. Ook daar denken we graag in mee. Want als het voor de klant eenvoudiger en slimmer kan, dan worden wij daar ook blij van.

snel-schakelen-in-detailhandel

Ook interesse in onze retail oplossingen?

Juist in de snelle wereld van de retail zijn perfecte datavoorzieningen en bereikbaarheid van belang. Een webshop moet werken. Punt. Je klantencontactcenter moet bereikbaar zijn. Met als doel om klanten tevreden te krijgen en te houden. Zodat de klant ook klant blijft.

Meer weten? Of nieuwsgierig wat A3bc Data & Telecom voor je kan betekenen? Neem gerust contact op met ons voor een kennismakingsgesprek. Of vul direct het contactformulier in via onze site. Graag gaan we het gesprek aan.

Oh ja…, de werkwijze vereist dat we mét de klant werken aan de oplossing en niet alleen maar voor de klant. Dat maakt de kwaliteit van de oplossing alleen maar beter!

Meer netwerkoplossingen van A3bc Data & Telecom

Vragen die veel gesteld worden

Ik heb behoefte aan support en/of service. Hoe kan ik jullie het makkelijkst bereiken?

Wij bieden 24/7 support & service, omdat we beseffen hoe belangrijk dat is voor onze klanten. Je leest hier alles over bij service & support. Ook vind je daar hoe je makkelijk en snel contact kan opnemen met ons.

Moet ik betalen voor service & support?

Service & support is standaard onderdeel van onze dienstverlening. Als je met ons in zee gaat, dan spreken we bij de start helder af hoe we dit voor jou gaan regelen. Dan weet je dus altijd waar je aan toe bent. Afhankelijk van je wensen en behoeften kies je voor een service & support contract, betaling bij gebruik of een all-in projectprijs. Wel zo duidelijk! En met gunstige tarieven!

Mijn klanten klagen dat ik slecht bereikbaar ben, maar ik kan dit zelf niet goed onderbouwen of hier iets aan verbeteren. Kunnen jullie helpen?

Ja, zeker. Bereikbaarheid is vaak een ‘perceptie’. Op basis van een paar signalen ontstaat veelal het vermoeden dat het slecht is geregeld. Wij helpen je om dat te objectiveren. We maken de echte bereikbaarheid met onze software inzichtelijk en helpen je met een verbeterplan. Althans, als dat nodig is. Want het kan ook zijn dat je het – ondanks de signalen – eigenlijk best goed voor elkaar hebt. Als dat zo is, dan adviseren we je ook gewoon om het te laten zoals het nu is. Verbeteren doen we alleen als dat ook echt zinvol is. Het resultaat: tevreden klanten en hoger rendement!

Hoe hebben jullie service en support geregeld?

Dat zijn voor ons twee essentiële begrippen. Dat willen wij voor onze klanten perfect op orde hebben. Hoe we dat gedaan georganiseerd hebben en wat je hier als klant aan hebt, lees je op service & support.

Waarvoor kan ik bij jullie service & support team terecht?

Voor al je vragen over onze producten en diensten die je zelf niet kunt beantwoorden of oplossen. En natuurlijk kun je bij ons terecht als er storingen zijn. Ons service & support team staat voor je klaar en zorgt dat de storing zo snel mogelijk verholpen is en alles weer operationeel is. Ook in de avonduren en/of weekenden. Daar kun je op vertrouwen.

Betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Nog vragen? Neem contact op met ons verkoop team. Zij helpen je graag verder.

Ron Hummelink