Service en support op 1. Daar kun je van op aan!

Alles wat wij leveren, dat moet werken. Dat staat niet ter discussie. We doen er alles voor om te zorgen dat de klant tevreden is. En dat de klant kan vertrouwen op betrouwbare en stabiele oplossingen voor data en telecom. We zijn dan ook pas tevreden als alles feilloos werkt.

Overigens monitoren we vanuit onze thuisbasis in Roermond alles continu. Hierdoor zijn we in staat om snel in te grijpen als er iets mis dreigt te gaan. En als het nodig is dat we langskomen, dan zijn we er binnen de kortste keren.

Service en Support A3bc
service-team-a3bc

24/7 Service & support team staat voor je klaar

Het is mogelijk dat er een keer een storing optreedt of dat een product stuk gaat. Op dat moment garanderen wij snelle service en oplossing van de storing. 24/7, dus ook in de avonduren en in de weekeinden. Want we weten hoe belangrijk het is voor bedrijven en organisaties om bereikbaar te zijn, snel internet te hebben en om ‘probleemloos’ te kunnen werken.  We regelen het voor je! Daar kun je van op aan.

  • 24/7 beschikbaar
  • Direct oplossingen of tijdelijke noodoplossingen
  • Meedenken met de klant
  • Maatwerk leveren
  • Serviceteam of servicecontract

Vragen die veel gesteld worden

Moet ik betalen voor service & support?

Service & support is standaard onderdeel van onze dienstverlening. Als je met ons in zee gaat, dan spreken we bij de start helder af hoe we dit voor jou gaan regelen. Dan weet je dus altijd waar je aan toe bent. Afhankelijk van je wensen en behoeften kies je voor een service & support contract, betaling bij gebruik of een all-in projectprijs. Wel zo duidelijk! En met gunstige tarieven!

Waarvoor kan ik bij jullie service & support team terecht?

Voor al je vragen over onze producten en diensten die je zelf niet kunt beantwoorden of oplossen. En natuurlijk kun je bij ons terecht als er storingen zijn. Ons service & support team staat voor je klaar en zorgt dat de storing zo snel mogelijk verholpen is en alles weer operationeel is. Ook in de avonduren en/of weekenden. Daar kun je op vertrouwen.

Ik heb behoefte aan support en/of service. Hoe kan ik jullie het makkelijkst bereiken?

Wij bieden 24/7 support & service, omdat we beseffen hoe belangrijk dat is voor onze klanten. Je leest hier alles over bij service & support. Ook vind je daar hoe je makkelijk en snel contact kan opnemen met ons.

Betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Service en/of support vragen? Joey of één van zijn collega’s helpt je graag verder.

joey-a3bc

Mail ons direct

support@a3bc.eu

Stuur een bericht

En we contacten je z.s.m