Alle producten

Onderstaand vind je een overzicht van alle producten die wij in huis hebben.

Cloud telefonie

VoIP Telefooncentrale

Als u toe bent aan een nieuwe telefooncentrale dan wordt u bedolven onder termen als VoIP, Hosted Voice, Cloud telefooncentale en managed telefooncentrale. Maar wat is voor u nu de beste keuze?. Hiernaast vindt u meer informatie over onze producten en diensten.

Cloud Telefooncentrale

De telefooncentrale in de cloud biedt u veel voordelen. Het is een flexibele oplossing die meegroeit met uw bedrijf, u betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Het is de laatste investering die u doet in een telefooncentrale, de oplossing zal altijd technisch up-to-date blijven waardoor u het maximale kunt halen uit de oplossing.

IP telefoonlijnen

Bent u nog niet toe aan een nieuwe telefooncentrale, en bent u aangesloten op traditionele telefoonlijnen zoals ISDN of analoge lijnen, dan bent u vrijwel altijd te duur uit. Moderne IP telefoonlijnen bieden u meer flexibiliteit, zijn goedkoper en bieden u meer mogelijkheden, waardoor uw bedrijf beter bereikbaar wordt en daar draait het uiteindelijk om.

Vaste telefonie

Managed Telefooncentrale

Gaat uw voorkeur uit naar een eigen telefooncentrale dan heeft A3bc de ideale oplossing voor u, Managed Voice Telefooncentrale. De telefooncentrale wordt geplaatst in uw eigen IT omgeving en gekoppeld met uw IT systemen. Het is een flexibele oplossing die meegroeit met uw bedrijf, naast de aanschaf van de telefooncentrale betaalt u alleen voor wat u nodig heeft.

Jabra

Jabra is een wereldleider in de ontwikkeling, productie en marketing van een breed gamma aan communicatie- en audio-oplossingen. Met een reputatie inzake innovatie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak die al meer dan twee decennia terug gaat, produceren de consumenten- en handelsafdelingen van Jabra headsets met en zonder draad en mobiele en kantoorgerichte speakerphones die personen en bedrijven dankzij een grotere vrijheid in beweging, comfort en functionaliteit kracht bijzetten.

Internet

Innovaphone AG

Innovaphone AG is een leidende producent van IP telefonie producten voor de zakelijke markt. Het uitgebreide en professionele productassortiment is het resultaat van velen jaren van ontwikkeling, en bestaat o.a. uit de innovaphone IP-PBX verschillende VoIP gateways, en standaardconforme IP telefoontoestellen en IP adapters, die naadloos in heterogene bedrijfsstructuren geïntegreerd kunnen worden als een oplossing voor multi-site telefoonsystemen of als Cloud telefonie.

Gigaset

Aanpassen aan de veranderingen is een must voor kleine- en middelgrote bedrijven. Gigasets professionele communicatie-systemen zijn maatwerk en dus eenvoudig uit te breiden naar nieuwe situaties. Daarnaast is Gigaset pro van nature interoperabel met de meeste grote PBX-systemen, waardoor ze eenvoudig te integreren zijn in de huidige SIP-gebaseerde communicatie-infrastructuur van het bedrijf. High-tech professionele functies, zoals Innovaphone, MobileOffice™, Link2Mobile™ en geïntegreerde DECT-technologie geven zakelijke flexibiliteit een geheel nieuwe betekenis.

Yealink

Yealink toestellen zijn degelijke zakelijke VoIP toestellen en elegant om te zien. De HD-technologie zorgt voor een rijke, heldere, levensechte spraakcommunicatie. De uitgebreidere toestellen ondersteunen Gigabit Ethernet, een verscheidenheid aan comfort functies, inclusief EHS headset en USB aansluitingen om de toestellen verder uit te breiden. Er kunnen 16 SIP accounts in het toestel gebruikt worden en via provisioning (TFTP/FTP/HTTP/HTTS/PnP) ingesteld worden.

Betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Vragen over onze producten? Neem contact op met ons verkoop team.

Verkoop team

Mail verkoop direct

verkoop@a3bc.eu

Stuur een bericht

En we contacten je z.s.m