Nieuwe website online

A3bc Data & Telecom heeft een nieuwe website. Groot nieuws?

Onze nieuwe website is online. Is dat groot nieuws…? Nou… we vinden het wel belangrijk. We willen verder. We hebben ambities en we zijn om die reden recent verhuisd naar een nieuwe locatie in Roermond. Daar hoort ook een eigentijdse website bij.

De site past perfect in die ontwikkeling. Met een nieuwe digitale ‘huisvesting’ kunnen we beter laten zien wat we kunnen en waar we toe in staat zijn. En dat is iets waar we echt wel trots op zijn. De afgelopen jaren hebben wij met klanten hard gewerkt aan tal van slimme en innovatieve oplossingen op het gebied van data en telecom. En daar gaan we met veel plezier mee verder.

Nieuwe functionaliteit

Allereerst biedt de site een helder overzicht van ons aanbod. We vertellen wie we zijn en wat we doen en we tonen voorbeelden van cases waar we trots op zijn. Maar er is meer. Na ‘inloggen’ bieden wij onze klanten een overzichtelijke en prettige omgeving om allerlei zaken snel en makkelijk te regelen. Die functionaliteit breiden we de komende periode verder uit. Met als doel om klanten te helpen met het goed organiseren van alles wat met data en telecom heeft te maken. De klant wil hier (vanzelfsprekend) zo min mogelijk tijd aan besteden, want er zijn diverse zaken die de aandacht én tijd opeisen. En dat ondersteunen wij. Wij maken het makkelijk en we regelen het verder.

Makkelijk contact opnemen

Een onderdeel van de site wat voor ons vanaf de start erg belangrijk was, is de mogelijkheid om contact met ons op te nemen. Bereikbaar zijn dus. Op de manier die de klant zelf wenst. Want daar staan we ook voor, daar helpen we onze klanten ook dag in, dag uit mee. Via een eenvoudig formulier, voor service & support, voor advies of voor een snel antwoord op de vraag, dat kan natuurlijk allemaal via de site. En wil je ons persoonlijk spreken, wat wij erg op prijs stellen, dan kun je ons makkelijk bereiken. Gewoon, omdat wij het zo ook graag willen…