A3bc Data & Telecom stelt zich graag even voor

Betrouwbare en volwaardige speler op gebied van data en telecom

A3bc Data & Telecom is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een betrouwbare en volwaardige speler op het gebied van data en telecom voor de zakelijke markt. In de beginjaren hebben we vanuit ’thuisbasis’ Posterholt met onze klanten samen gebouwd aan slimme oplossingen voor vooral telecom vraagstukken van de klant. Daar kwam steeds meer de behoefte aan slimme oplossingen voor data bij. Dat bleek een uitstekende combinatie te zijn. Onze mensen hadden een enorme technische kennis en in de markt gingen data en telecom ontwikkelingen steeds vaker ‘hand in hand’. Voor ons een uitgelezen kans om samen met onze klanten verder te groeien. Want die ambitie hebben we! De groei werd vanuit Posterholt gerealiseerd, maar dat werd in de praktijk steeds complexer.

Zoektocht naar nieuwe locatie

Op een bepaald moment groeiden we echter behoorlijk uit onze jas en was verhuizing naar een nieuwe locatie niet alleen wenselijk, maar zelfs noodzakelijk. De charme van onze locatie in Posterholt zat ons eerder in de weg dan dat het bijdroeg aan het merk A3bc. We zaten er fijn, maar relaties ontvangen was zelfs soms wat ongemakkelijk. Het lag toch wat afgelegen en de locatie, hoe fijn ook in de opstartjaren, bleek niet meer te passen waar wij als bedrijf voor staan. De zoektocht naar een geschikte plek om door te ontwikkelen, was snel volbracht. Op bedrijventerrein Westhoven in Roermond deed zich een buitenkans voor…

Nieuwe thuisbasis in Roermond

Niet alleen qua faciliteiten en ruimte zijn we er flink op vooruit gegaan. Met name ook met het oog op onze dienstverlening biedt de nieuwe huisvesting grote kansen. Alle functionaliteiten en voorzieningen voor optimale dienstverlening aan de klanten zijn aanwezig, maar het pand heeft voor ons iets unieks. Een buitenkans… Een langgekoesterde wens…. een enorme ruimte die volledig is voorbereid voor ons nieuwe datacenter. Waar we nu op een aantal plekken in Nederland datacentra hebben, kunnen we straks nieuwe en bestaande diensten hosten vanuit onze eigen thuisbasis. En dat heeft enorme voordelen, voor ons en ook zeker voor onze klanten.

Investeren in datacenter

We gaan de komende tijd verder investeren in de ontwikkeling van dit datacenter, waarmee we absoluut betrouwbare en stabiele verbindingen kunnen leveren op het gebied van telefonie en internet. Voor veel bedrijven en organisaties in deze tijd een onmisbare infrastructuur. Maar ‘in house’ kunnen we ook faciliteiten aanbieden aan klanten die het data center willen gebruiken voor hun eigen infrastructuur. Met name ook voor bedrijven in de regio uitermate interessant; een partner die kwalitatief hoogwaardige infrastructuur op dit gebied aanbiedt! Onze techneuten worden al enthousiast van de gedachte om dit met onze klanten de komende tijd verder te ontwikkelen.

De mensen maken het verschil

Het is een cliché maar het klopt wel… Het zijn de mensen die A3bc Data & Telecom maken tot wat het nu is. En daar zijn we trots op. Er staat een sterk team, met uitstekende techneuten, prima administratieve krachten en een aantal uitstekende account- en relatiemanagers. Aangestuurd door de directie die met een realistische kijk en veel kennis van zaken het bedrijf verder wil laten groeien. Maar wel met onze klanten en met het team, op verantwoorde wijze. Wij geloven niet in snelle groei. Wij geloven in gezonde groei. Dat kan ook snel gaan, ervaren wij de laatste tijd vanaf de nieuwe locatie, maar wel groeien op onze manier: professioneel, deskundig en persoonlijk. No-nonsense… gewoon goed, daar staan we voor.

Kom gerust een keer langs…

Enthousiast of nieuwsgierig geworden naar ons. Bel ons voor een afspraak of stuur even een mail. Leuk zelfs als je ons komt bezoeken. We zullen ‘vol trots’ de rondleiding verzorgen!

Richard Hübers
Directeur