Bedrijf gevestigd in Digital Park van Silicon Oasis in Dubai kiest voor Limburgse telecom- en data oplossing

Afbeelding: Unsplash
Bron: De Limburger, 20 september 2021

Recent heeft een team van A3bc Data & Telecom Dubai Digital Park bezocht. Voor de klant, een internationaal opererende zorgverlener, is een maatwerk oplossing gebouwd voor een digitale woon/werk omgeving, o.a. gericht op ambitieuze startups. In het kort… 24/7 bereikbaarheid. En dan bedoelen we ook écht bereikbaar!

Bereikbaar… 24/7. En dan ook écht bereikbaar

In deze internationale organisatie worden 24/7 bereikbaarheidsdiensten gedraaid om op alle locaties direct te kunnen reageren op medische calamiteiten. De mensen achter de internationale zorgverlener merkten al snel dat bij de keuze uit de vele cloud (telefonie) oplossingen die in de wereld te koop zijn twee aspecten het allerbelangrijkste zijn: uitermate betrouwbare verbindingen en best mogelijke spraakkwaliteit!

Clustering van verbindingen biedt betrouwbaarheid, kwaliteit én veiligheid

Deze oplossing bieden wij via één geïntegreerd pakket. Op de locatie in Dubai hebben we de verbindingen met verschillende netwerken gecombineerd met onze SD-WAN oplossing om dit vervolgens te koppelen met de vestiging in Nederland. Hiermee krijgt de zorgverlener precies de oplossing die zij zocht!

‘State of the art’ gebruik via Apple M1 iMac’s

Aangezien de zorgverlener overal Apple M1 Imacs gebruikt, hebben we Innovaphone V13r2 MyApps geïmplementeerd. Deze nieuwste versie van het Innovaphone platform sluit naadloos aan op Apple devices. Overigens werken ook andere ‘merken’ feilloos via dit platform.

Co-creatie in pilot voor ultieme test

Met onze opdrachtgever hebben we bovendien een pilot opgezet en de techniek intensief getest. Indien onze opdrachtgever hiervoor openstaat, kiezen wij graag voor deze constructie. Het grote voordeel is de intensieve samenwerking tot aan de oplevering van de oplossing. Samen met gebruikers werken we aan de ultieme oplossing door intensief testen, bijsturen en finetunen! Kennisontwikkeling voor ons en maatwerk oplossing voor de klant, twee vliegen in één klap dus!

Geavanceerde oplossing binnenkort beschikbaar voor internationale relaties die vanuit Nederland opereren

Deze uitgebreide pilot waarin de nieuwste versie van het Innovaphone platform getest is, leverde waardevolle feedback op. Met de input optimaliseren wij onze nieuwste dienst verder, zodat wij deze vol vertrouwen kunnen implementeren bij onze bestaande en nieuwe relaties.

Wil je weten of deze oplossing ook geschikt is voor jouw organisatie?

Deze SD-WAN oplossing in combinatie met het Innovaphone platform is wellicht ook dé oplossing voor jouw data- en telecomvraag. Met de gewenste betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid waar je naar op zoek bent.

A3bc Data & Telecom, dé onafhankelijke netwerkprovider voor de zakelijke markt!