Cyberaanval voorkomen? Regel het snel en goed met de A3bc Data & Telecom Digitale VeiligheidsCheck

Het zal je maar gebeuren… een cyberaanval en alle bedrijf kritische applicaties liggen helemaal plat. Jouw organisatie is gehackt en complete bedrijfsprocessen lopen vast. Of nog erger… jouw organisatie is slachtoffer van ransomware en je kunt niet meer bij jouw data, tenzij…

Je moet er niet aan denken! En toch gebeurt het geregeld. Zeer recent was het ook weer raak bij diverse organisaties in Nederland. Niet in de laatste plaats vaak ook door menselijk toedoen vanuit de eigen organisatie. Door fouten, slordigheden of onoplettendheid kan het zo maar zijn dat jouw organisatie ook slachtoffer wordt van cybercriminelen….

Grondige analyse van risico’s en praktisch herstelplan

Je kunt dit snel en goed regelen en de risico’s flink verkleinen. Wij voeren de grondige en betrouwbare A3bc Data & Telecom Digitale VeiligheidsCheck uit en jij weet precies waar je aan toe bent. Je krijgt direct inzicht in waar de risico’s zitten en we helpen de potentiële gaten in de digitale infrastructuur te dichten. En we werken dit uit in een concreet herstelplan, waar de belangrijkste verbeterpunten beschreven worden, overzichtelijk verdeeld in ‘nu actie’, korte termijn, middellange termijn en lange(re) termijn. Zo zorgen we er samen voor dat jouw IT infrastructuur klaar is voor de toekomst én beschermd tegen cyberaanvallen.

Dus geen zorgen meer over cyberaanvallen?

Inderdaad, Zorgen over een cyberaanval leveren stress en onzekerheid op en daar zit je niet op te wachten. A3bc Data & Telecom heeft de kennis en kunde om deze zorgen te verminderen. Wij voorzien je van veilige verbindingen die je centraal kunt managen en configureren. Dat maakt je IT infrastructuur veiliger. Zo hoef jij je niet meer druk te maken over de digitale veiligheid en kun je de aandacht richten op andere belangrijke zaken.

Alles goed geregeld met de A3bc Data & Telecom Digitale VeiligheidsCheck

Laat op korte termijn een grondige scan maken van de complete IT infrastructuur en krijg de potentiële risico’s goed in kaart gebracht. En – belangrijker nog – wij helpen jou direct de grootste risico’s te verhelpen. Je kunt deze Digitale VeiligheidsCheck periodiek laten uitvoeren, zodat je altijd up-to-date bent.

Dus wil jij….

  • de zorgen over digitale veiligheid flink verminderen,
  • de kans op cyberaanvallen zo laag mogelijk houden,
  • niet meer bang zijn voor downtime van de belangrijkste applicaties én
  • je IT infrastructuur toekomstbestendig hebben?

Dan helpen we je graag verder! Neem voor vragen contact op met 088 – 93 93 100 en vraag naar een van onze consultants.